Om rubecube

Rubecube er Norges første og største nettbutikk for handel av kvalitetskuber. Vi har rask levering og grundige anmeldelser på hver kube som tilbys. Nyheter angående profesjonell ‘Cubing’ blir jevnlig oppdatert for de som er interessert. 

Rubecube er norges eneste nettbutikk som selger kvalitetskuber for alle som må ønske det. vi gir en anmeldelse til hver enkelt kube slik at du enkelt kan finne ut av hvilken kube som passer best for dine behov. vi oppdaterer også jevnlig vår nyhetsside der du kan få tilgang til alle nyheter angående rubiks kuber og profesjonell ‘cubing’.

Vi i RubeCube ønsker veldig sterkt å få et utbredt kube-miljø i Norge, og at alle som ønsker å drive med sporten skal få enkel tilgang til kuber. Vi ønsker å gi det norske folket den korteste leveringstiden på alle varene vi tilbyr. Er du ikke fra Norge er det fortsatt mulig å få kubene tilsendt deg, men vi kan ikke garantere like rask levering. Vårt hovedkvarter og lager er posisjonert et lite stykke utenfor Oslo, så alle som bor i nærheten kan forvente kubene lynraskt. Vi vil også dukke opp på flere konkurranser rundt om i landet for å gi alle enkel tilgang til kuber.

Partnere

Qiyi

Mange av kubene vi tilbyr er produsert av QIYI. Produktene de produserer er veldig bra. De er av høy kvalitet, og er tatt i bruk av flere av de beste kuberne på en verdensbasis. QIYI har slått gjennom med sin X-MAN linje med flere produkter som: Square 1, Pyraminx, Skewb og Megaminx. Disse er produkter så og si alle profesjonelle kubere bruker i konkurranser.